Огромна дупка на магистрала Тракия“, заради която полицията охранява периметъра,

...
Огромна дупка на магистрала Тракия“, заради която полицията охранява периметъра,
Коментари Харесай

Какво се случва на АМ ,,Тракия“?! Шофьори се хванаха за главите, полицаи охраняват… дупка

Огромна дупка на автомагистрала „ Тракия “, поради която полицията охранява периметъра, задръсти аутобана, предава „ 24 часа “.
Колоната от коли стартира на 17-ия километър на автомагистралата след София, като колите се движат с не повече от 10 км в час.
Униформените са пратени на място по искане на АПИ, споделиха от Министерство на вътрешните работи. Целта е да не се позволен пътни произшествия и да не пострадат водачи, които не са видели дупката.
От АПИ прецизират: „ На 2 март, от 12 ч. до 19 ч. и на 3 март от 8 до 14 ч. се лимитира придвижването за тежкотоварни коли над 12 т в сектора от 5-ти до 23-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас. Временната организация е заради упования натоварен трафик за трите почивни дни към Националния празник на Република България – 3-ти март.
В момента придвижването по мостовото оборудване при 20-ти км в посока Бургас се реализира единствено в изпреварващата лента. Съоръжението се нуждае от спешен ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за иден ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при км 20+500 на автомагистралата.
За тежкотоварният трафик е обезпечен обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Моторните транспортни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-ти км в посока Бургас на Автомагистрала „ Тракия “ по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел „ Вакарел “ – при 23-ти км на Автомагистрала „ Тракия “.
Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР