Огромна доза омраза излива ексводещата Албена Вулева. Скандалната брадърка си

...
Огромна доза омраза излива ексводещата Албена Вулева. Скандалната брадърка си
Коментари Харесай

Албена Вулева за Капките: Сцената е грозна като читалище в Дупница

 Огромна доза ненавист излива ексводещата Албена Вулева. Скандалната брадърка си разреши още веднъж да наскърбява непосредствено, без да има никакво терзание. Този път Вулева захапа шоуто " Като две капки вода ". Оказва, се че като някогашен водещ Албена има експертно мнение за всеки един аспект, обвързван с излъчването на това " жалко и оскъдно предаване ", както самата тя се показва. Най-остро Албена си разреши да нападне Хилда Казасян.

" Лигавата Хилда би трябвало най-сетне да бъде свалена от ефир. Каква джаз певица е тя с този гласец?! " - това са една дребна част от обидите на Албена по адрес на надарената Хилда. Журито остава недолюбвано от някогашната водеща Сигнално жълтата Вулева, която напоследък се подвизава като влогър, постоянно взе участие в чатове онлайн, в които дава отговор на въпросите на своите фенове. Един от тях дръзва да я попита какво тъкмо мисли за " Капките " и Албена изля сериозна доза скандална ненавист.

Оказва се, че родената в Русия някогашна водеща не понася нито Маги Халваджиян, нито екипа на предаването му. Според нея продуцентът се мазни на всички известни персони в страната единствено и единствено да му вървят в шоуто. Вулева не схваща за какво хора като него с толкоз благоприятни условия снимат сходно гледано предаване в такова малко и грозно студио.

" Много е жалко, бедна работа, сцената е грозна като читалище в Дупница ", продължи с пиперливите нападки в ютуб канала си Албена.

" От това шоу лъха мизерия. Личи си какъв брой им е тясно ", добавя още русокоската. Хапливото заяждане мина от залата, през журито, с цел да стигне до участниците. Вулева признава, че половината от тях даже не знае кои са. Въпреки това тя съумя да преглътне кофти настроението си и изръси няколко суперлатива по адрес на Маги Джанаварова, която по думите й не се оправя добре с имитациите, само че за сметка на това пее извънредно. Галка от " Каризма " също получи няколко благи думи за превъплъщението си в Мадона. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР