Огромна доза омраза излива екс водещата Албена Вулева. Скандалната журналистка

...
Огромна доза омраза излива екс водещата Албена Вулева. Скандалната журналистка
Коментари Харесай

Албена Вулева пръска омраза срещу Капките

Огромна доза ненавист излива екс водещата Албена Вулева.

Скандалната журналистка още веднъж сипе директни обиди, като този път на прицела й е "Като две капки вода ". Оказа се, че като някогашен водещ Албена има експертно мнение за всеки един аспект, обвързван с излъчването на "това жалко и оскъдно предаване ", както се показва тя. Най-остро Албена атакува Хилда Казасян.

"Лигавата Хилда би трябвало най-сетне да бъде свалена от ефир! Кава джаз певица е тя с този гласец!? ", са единствено дребна част от обидите на Вулева по адрес на надарената Хилда. Сигнално жълтата Вулева, която напоследък се подвизава като влогър, постоянно взе участие в чатове онлайн, в които дава отговор на въпросите на своите фенове. Един от тях я пита какво тъкмо мисли за Капките и Албена изля сериозна доза скандална ненавист.

Албена Вулева си купува робот за спалнята

Оказа се, че родената в Русия Вулева не понася нито Маги Халваджиян, нито предаването му. Според нея продуцентът се мазни на всички известни персони в страната единствено и единствено да му вървят в шоуто. Тя не крие, че намира и самото студио за малко и грозно.

"Много е жалко, бедна работа, сцената е грозна като читалище в Дупница ", продължава с нападките Албена. Хапливото заяждане мина от залата, през журито, с цел да се стигне до участниците. Вулева признава, че половината от тях даже не ги знае кои са. Въпреки това тя съумя да преглътне кофти настроението си и изръси няколко похвали по адрес на Маги Джанаварова, която, по думите й, не се оправя добре с имитациите, само че за сметка на това пее извънредно, написа в. "България през днешния ден ".

Галка от Каризма също получи няколко благи думи за превъплъщението си в Мадона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР