Огромна беда споделя младо семейство с две деца, живеещо в

...
Огромна беда споделя младо семейство с две деца, живеещо в
Коментари Харесай

Домът на пловдичани с деца изгоря, нужни са доброволци

Огромна неволя споделя младо семейство с две деца, живеещо в Пловдив. Апартаментът на двойката изгорен при пожар, избухнал в жилищна постройка на улица " Петър Стоев " в " Кючук Париж ", написа.
Прочетете още
Тъжния случай споделят от страницата " Сподели и Помогни - Пловдив ". Те разкриват, че първата задача на пловдивчаните е да почистят жилището от остатъците от пожара, само че с цел да се оправят по-бързо им е нужна и поддръжка.

Тази неделя (26 ноември) доброволци се събират, с цел да им оказа помощ да приведат дома им в ред.

" Младото семейство ще се радва на тази помощ, тъй като е мъчно да се почисти цялото жилище ", пишат от организацията.

Хората, които желаят да ги поддържат, може да се отзоват на адреса им - ул. „ Петър Стоев “ № 28, етаж 3, в 10 часа в неделното утро.

Желаещите да оказват помощ би трябвало да се приготвя с ръкавици, чували и препарати.

" Моля, свържете се с координатора за Пловдив - Мария Тодорова, 08989 64 61 63, с цел да потвърдите присъединяване си ", призовават уредниците.

Вижте цялата история, споделена от  " Сподели и Помогни - Пловдив ":

" Мили другари! Бедите никой не ги възнамерява, а идват без покана. Тогава хората си оказват помощ един на различен. Изгоря жилището на младо семейство с две деца в Пловдив.

Първата им потребност в този момент е да се почисти главно от саждите и остатъците от пожара. Жилището е в " Кичук Париж ", ул. „ Петър Стоев “ № 28, етаж 3.

В неделя, 26.11.2023 година, групата " Сподели и Помогни " ще се събере на този адрес, с цел да се почисти, доколкото е допустимо. Младото семейство ще се радва на тази помощ, тъй като е мъчно да се почисти цялото жилище.  Надяваме се да се включат повече доброволци в тази активност.

Каним всеки, който има опция да се включи в неделя, 26.11.2023 година, от 10:00ч. Сборен пункт - на адреса, пред блока. ул. „ Петър Стоев “ № 28, етаж 3.
Ще са ви нужни ръкавици, с цел да се предпазят ръцете ви, препарати: обезмаслител, препарат за под, веро, чували.
Моля, свържете се с координатора за Пловдив - Мария Тодорова, 08989 64 61 63, с цел да потвърдите присъединяване си.

Благодарим за вашата поддръжка! "
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР