Огромен тест за Си Цзинпин. Разпространението в Китай на нов

...
Огромен тест за Си Цзинпин. Разпространението в Китай на нов
Коментари Харесай

Новият коронавирус в Китай е огромно изпитание за Си Цзинпин

" Огромен тест за Си Цзинпин ". Разпространението в Китай на нов вирус основава риск китайската стопанска система, която така и така изпитва усложнения, да изпадне в комплицирано състояние. Освен това има заплаха да пострада и имиджът на страната, предизвестяват специалисти.

От апела на Си в понеделник разпространяването на вируса да бъде " уверено " пресечено стана ясно, че се подхващат дейности против епидемията. Апелът бе насочен повече от месец след първите случаи на заболяване в страна, привикнала да крие неприятните вести.

Коронавирусът се трансформира в ново тестване за комунистическите управляващи, които към този момент се сблъскаха с продължаващи повече от седем месеца демонстрации в Хонгконг, с рецензии в чужбина поради политиката си против мюсюлманските малцинства в Синцзян (Северозападен Китай) и с комерсиална война с Вашингтон, която отслаби стопанската система.

" Фактът, че Си Цзинпин удостовери, че новият вирус се популяризира, демонстрира, че обстановката е доста сериозна ", съобщи пред Франс прес Лари Он от основаната в Съединени американски щати консултантска компания СиноИнсайдър (SinoInsider).

Износът, един от стълбовете на китайската стопанска система, пострада от сериозните мита, наложени от държавното управление на Тръмп.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР