Огромен скок с 42 места нагоре, до 6-та позиция бележи

...
Огромен скок с 42 места нагоре, до 6-та позиция бележи
Коментари Харесай

Huawei се изстреля с 42 позиции нагоре в класацията за най-иновативни компании на BCG

Огромен скок с 42 места нагоре, до 6-та позиция бележи Huawei в тазгодишното издание на влиятелната ранглиста на Бостънската консултантска група (BCG) за най-иновативни компании.

BCG изследва и селектира всяка година 50 компании, които са заслужен образец в областта на нововъведенията. На тази база сформира и класацията си. The Most Innovative Companies 2020: The Serial Innovation Imperative на BCG се концентрира върху положителни тактики, посредством които поставените цели да бъдат реализирани и надминати в дълготраен проект.

Само преди 6 години, през 2014-та, Huawei започва в тази ранглиста от 50-о място.  С продължителна и фокусирана работа в посока на новаторски решения за по-добро потребителско прекарване, на идната година компанията минава напред в класирането – 46-то място, а през 2019 се връща на 48-мо място.

Изстрелването й тази година в първата десетка на класацията се дължи на композиция от използването на повсеместен новаторски метод към продуктите и услугите, които предлага, способността за акомодация във всеки сюжет и растежът като софтуерен бранд. Компанията работи интензивно за развиването и обогатяване на портфолиото си от смартфони, носими устройства, умни устройства за дома, „ Интернет на нещата “ и телекомуникационна инфраструктура, като в същото време уголемява своята екосистема и затвърждава HUAWEI AppGallery като отворена новаторска платформа за разпространяване на приложения.

Huawei създава своята екосистема от взаимодействащи си устройства в границите на еднакъв интерфейс. Стратегията „ 1 + 8 + N “ предоставя  на потребителя необятен набор от услуги и прекарвания. Компанията залага на цялостния капацитет на софтуерните нововъведения, с цел да изведе промишлеността напред в две основни области - мобилни устройства и облачни услуги. Брандът сътрудничи с най-хубавите международни компании за разработка на приложения, с цел да сътвори по-богато портфолио от качествени приложения. Също по този начин, непрестанно набира световни разработчици за взаимна работа по разширение на екосистемата и качественото наличие в AppGallery. Така Huawei дава интелигентно преживяване на своите консуматори в международен мащаб.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР