Огромен скандал сътвориха в студиото на БТВ баш патрЕотите Джамбазки

...
Огромен скандал сътвориха в студиото на БТВ баш патрЕотите Джамбазки
Коментари Харесай

Скандал! Прокуратурата и КПКОНПИ се отчитат на Джамбазки и Каракачанов!

Огромен скандал сътвориха в студиото на БТВ баш патрЕотите Джамбазки и Каракачанов. Началото даде Каракачанов, който непосредствено компрометира КПКОНПИ, че прикрива противоречие в приходите на фамилията му.

Каракачанов в прав текст съобщи, че КПКОНПИ му е изпратила преди два месеца уведомление за поправяне на декларацията за 2017 година.Това е безусловно неприемливо,тъй като периода за такива дейности е едномесечен и е изминал доста от дълго време.

Припомняме, че на 30 март тази година журналиста Димитър Байрактаров изнесе същинската информация за първокласния апартамент на Каракачанов, както и най-фрапиращия факт, че Семейство Каракачанови съгласно заявените си приходи са живели с 213 лв. на месец, с цел да могат да придобият първокласният си апартамент. Този въпрос сложи доста въпросителни като:

1. С какви пари Каракачанови са организирали обилната женитба на щерка
си през същата 2017 година?
2. С какви пари Каракачанови са посрещали обикновените си режийни разноски като ток, вода, отопление?
3. С какви пари Каракачанов е закупувал ежедневните си 2 кутии цигари, които възлизат на най-малко 300 лева месечно?
4. Всъщност кого заблуждава Каракачанов?

Особено цинично бе държанието на Каракачанов и Джамбазки във връзка с търговията с българско поданство, където още веднъж бяха разобличени от журналиста Димитър Байрактаров. Именно Байрактаров потвърди по безспорен метод връзките на Вътрешна македонска революционна организация с тази антибългарска активност като изкара нескрито всички регистрирани нови българи на адрес ул. "Пиротска " № 5.

Както стана ясно и по този въпрос Вътрешна македонска революционна организация е почнало да заличава следите си възползвайки се от властта, а евентуално и от услугите на прокуратурата, като е заличило непрекъснатата адресна регистрация на хиляди македонци и ги е трансформирало в извършители на закона.

Най-големия цинизъм по паспортната спекулация бе изречен от Джамбазки, който в прав текст съобщи, че знае кой техен конкурент е разследван от прокуратурата, с което сподели, че прокурорите не проверяват същинската паспортна мафия, а хората, които пазят ползите на България!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР