Огромен скандал разтресе волейбола ни! Оказва се, че талант №1

...
Огромен скандал разтресе волейбола ни! Оказва се, че талант №1
Коментари Харесай

Огромен скандал във волейбола ни! Талант №1 на България може да “изгори” за година

Огромен скандал разтресе волейбола ни! Оказва се, че гений №1 в българския волейбол Аспарух Аспарухов, който през предишния сезон игра в Славия, от началото на сезона се състезава непозволено за Монтана, научи Sportal.bg .

Известният към този момент като “Новия Казийски” неизвестно по какъв начин е бил картотекиран преди началото на сезона в Монтана без никакво позволение от “белите”.

От Славия незабавно по-късно са подали тъжба до Трансферната, а към този момент и до Апелативната комисия към БФ Волейбол, само че към момента никой от там не е оповестил за какво, по какъв начин и на какво съображение Аспарух Аспарухов е бил картотекиран в отбора на Монтана.

Ако претенциите на Славия бъдат почетени, то отборът на Монтана ще отнесе съществено наказване, само че нямат да бъдат анулирани резултатите на отбора в дуелите от Суперлигата и Купата на България. Самият волейболист, го заплашва наказване от прекъсване на спортните му права за период до година и половина.

“Аспарух Аспарухов не е играч на Славия. Той игра при нас, само че спортните му права се държат от татко му…, само че с цел да премине в различен клуб се изисква документално позволение от предходния му клуб или нотариално заверена записка, че някогашният му клуб няма никакви искания за това. Никой обаче не ни споделя, какво се случва и за какво се стигнал до този трансфер без позволение на Славия”, съобщи шефът на Славия Иван Сеферинов особено пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР