Огромен скандал избухна в Италия заради групово изнасилване и убийството

...
Огромен скандал избухна в Италия заради групово изнасилване и убийството
Коментари Харесай

Българин е ключов свидетел на убийството на Дезире

Огромен скандал избухна в Италия поради групово обезчестяване и убийството на 16-годишно момиче от мигранти в Рим, оповестява в. „ Темпо ”, представен от блиц.бг.

Случаят с дрогираната и умряла след 12-часова мъка след обезчестяване от африкански имигранти 16-годишна Дезире Мариотини към този момент десетина дни е централна тематика в италианските медии. Римският ежедневник разгласява клише от правосъдни документи, от които се вижда по какъв начин бездомникът Радев, обитавал изоставена постройка в квартала „ Сан Лоренцо ”, станал очевидец на жестокото закононарушение на 18 октомври.

Четирима незаконни имигранти от Сенегал и Нигерия са задържани по обвинявания за съзнателно ликвидиране, групово обезчестяване и за даване на опиати. Благодарение на разнообразни свидетелства следователите от Рим съумяха да разкрият по какъв начин са минали последните часове от живота на жертвата.

Тялото на момичето беше намерено безжизнено в помещение на изоставена постройка в „ Сан Лоренцо ”, прочут като квартал за развлечения, в който живеят доста студенти. Според българския очевидец Наско 16-годишната Дезире била „ обезверена, тъй като никой не желал да й даде дрога ”. Тъй като нямала пари, с която да си я купи, тя последвала мъж от Гана навътре в един резервоар. Час по-късно българинът го видял да излиза, по тази причина влезнал вътре и видял Дезире гола и просната на земята. Казал й да стане и да си вървят. Тя обаче дала отговор със забавени реакции „ след това ”, след което при нея влезнал различен африканец, който очевидно чакал реда си.

Българинът разпознал по фотоси и двамата африканци при показанията си пред управляващите. И двамата са задържани като част от групата, възползвала се полово от положението на момичето, което било под въздействието на микс от психолекарства и дрога.

Случаят „ Дезире ” раздруса медиите и политическите среди в Италия. Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Матео Салвини дефинира убийците на момичето като „ зверове ” и сподели, че е благополучен, че са били задържани. „ Гнусни червеи, ще си платят без никаква отстъпка ”, сподели Салвини
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР