Огромен скандал избухна с бургаския сърфист Петър Морчев на остров

...
Огромен скандал избухна с бургаския сърфист Петър Морчев на остров
Коментари Харесай

Първо в Петел: Огромен скандал с наш сърфист на остров в Турция! Раниха дъщеря му, той се сби с друг българин, а полицай изтри показанията му

Огромен скандал избухна с бургаския сърфист Петър Морчев на остров Гьокчеада в Средиземно море в Турция. Неговата 15-годишна щерка е била ранена от българска инструкторка, откакто карала кайт сърф. Впоследствие Петър се е сбил с приятеля на българката, след това е дал показания в полицията, които, обаче били изтрити.

Ето какво описа за „ Петел ” Петър Морчев:

„ С жена ми и трите ни деца сме на отмора в Гьокчеада. Вчера 15-годишната ни щерка излезе да кара кайт сърф с друго момиче. Тъй като вятърът е бил слаб, двете се навлезли в кулоар, който се употребява от Елена Димитрова - кайт сърф инструктор в учебно заведение „ Гьокчеада кайт сърф ”. В този миг не е имало нейни деца и нашите две деца не са пречили на никого. Елена, наподобява, се ядосала и тръгнала да гони двете ни деца. Не можала да стигне едното и връхлетяла върху щерка ми. Крещяла зад нея, засилила кайта си и я блъснала с въжетата. После я ритнала и с дъската. В резултат на ударите щерка ми е с прорезна рана на крайници. Добре, че не е била ударена един метър по-нагоре, тъй като можеше да й разрежат сънната артерия и в този момент да сме в моргата.

След като бях осведомен за случая, аз отидох на мястото, където имаше едни заграждения и ги отстраних. При мен пристигна приятелят на Елена - Петко Пейчинов. Удари ме, аз го ударих, разменихме си удари. После той удари Елена. След като пристигнаха служители на реда, бях упрекнат, че съм нанесъл лека телесна щета на Елена, макар че не аз я ударих.

Инцидентът беше в 17 часа и до 02 часа след среднощ давах показания в полицията. Накрая служителят на реда ми сподели, че е изтрил показанията и на следващия ден иска ми се обади да ги повторя.

Днес, обаче не ме потърсиха и аз наех юрист, защото упорствам да дам показания. В момента сме в полицията.

Явно пробват да потулят случая, защото бащата на Пейчинов е посланик и той се употребява с подкрепи.

След като полицията ми отхвърля подпомагане, аз би трябвало да диря други решения поради справедливостта. Всичко можеше да завърши с опрощение от страна на Елена, а в този момент желаят да изкарат, че подобен случай не е имало. ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР