Огромен скандал е на път да създаде истинско земетресение на

...
Огромен скандал е на път да създаде истинско земетресение на
Коментари Харесай

Див Екшън! Бургаски Рапър В Болница След Меле

Огромен скандал е на път да сътвори същинско земетресение на бургаската хип-хоп и ров сцена. Причината е свиреп пердах сред рапърите Ф.О. и V:RGO, приключил в „Пирогов“ за младия бургазлия.

Виктор Йорданов, прочут с псевдонима си Вирго, е новоизгряваща звезда, до момента в който сътрудника му Михаил Митев – Ф.О. е от дълго време наложено име на сцената. Снимки със счупения нос на младежа от бургаския жк „ Славейков ” стъписаха почитателите, а обясненията меко казано ги „ хвърлиха в тъча ”. Не излиза наяве обаче къде се е разиграл екшънът, написа „Флагман“.

Според версията на Вирго, двамата с Ф.О. се скарали. Словесната офанзива бързо минала във физическа и Виктор повалил Михаил с едно кроше, хвали се в мрежата Вирго. Тогава обаче „ аверът ” на Ф.О. му скочил в тил и му счупил носа.

 555565
Станислав се свърза с Флагман.бг и посочи, че след обзор в „Пирогов“ се оказало, че носът му не е строшен. Този кадър бил изработен преди визитата в болничното заведение.

За момента формален отговор от Ф.О. няма, макар че 20-годишният Вирго неведнъж се опитвал да се свърже с него.

„ Фирмено отделение, в случай че не си жИна, ми сА обади на фейстайм или в месинджър, да тА скрийншотна, да забележим дали не си пребит. Мърша! ”

„ Михаилеее, няма да сА пра’иш на жив и здрав. Тая фотография е остаряла. Преди 8 минути си я качил, но през вчерашния ден кат’ бях в Пирогов лекарката друго му сподели, кат’ са тА прИглеждали на рентгена к’о ти имало на носа и на устните ”

„ Държа единствено да подчертая, че Ф.О. не мА е докоснал даже. Даже нямаше късмет. Авера му дет’ беше с него мА удари. Евала, брат. Малко pussy move в тил, ама… няма ядки ”



Разбира се, случката провокира и смешни мнения в интернет, които идват от другари на „потърпевшия“ V:rgo.



Случаят е сходен на спречкването сред варналията Секта и рап колоса Спенс през октомври 2016 година Тогава легендата бе упрекнат от 20-годишния варналия, че го е пребил, а ходът, който бе избран от мнозина в ъндърграунда като противен опит за реклама, де факто постави завършек на изгряващата кариера на младия рапър, който оттогава е извадил единствено няколко сингъла.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР