Огромен риск при прилагането на чисто мажоритарен вот е тези

...
Огромен риск при прилагането на чисто мажоритарен вот е тези
Коментари Харесай

Силикони, ботокси, ритнитопковци и лица от подземния свят ще са в парламента при мажоритарен вот

" Огромен риск при използването на чисто мажоритарен избор е тези столове и банки в Народното събрание да се изпълнят със силикони, с ботокси, с ритнитопковци и всевъзможни представители на подземния свят от другите области, общини, градове и села дори. "
Това сподели националният представител от „ Обединени патриоти “ и водач на НФСБ Валери Симеонов от парламентарната естрада по време на дебатите по президентското несъгласие върху Изборния кодекс.
„ Винаги сме били срещу усилване на този % на мажоритарност от позиция на равнището на демократична изборна просвета, която се основава с десетилетия и епохи, каквато за жалост не можем да кажем, че в България е на нужното равнище.
Рискът е доста огромен. Към сегашния миг пропорционалната система в Народното събрание е един законен представител на българското общество ", съобщи той.
По думите му с преференциите се дава опция за нечистоплътно изместване непременно с потреблението на роднински връзки, на въздействие, на напън, на корпоративен напън и ангажиране на огромни компании.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР