Огромен пожар на 20 километра от руската граница в Донецк

...
Огромен пожар на 20 километра от руската граница в Донецк
Коментари Харесай

Огън и експлозии в Снежное, Украйна удари най-големия склад за боеприпаси на руснаците в Донецк -

Огромен пожар на 20 километра от съветската граница в Донецк е бил засечен от мрежата за засичане и наблюдаване на пожари на NASA - FIRMS. Според датчиците на американската галактическа стратегия огнищата са минимум пет, а гори огромно хранилище за муниции в село Снежное, Донецка област. Депутатът от “Слуга народа ” Юрий Масигин твърди в профила си във фейсбук, че складът е погубен от Въоръжените сили на Украйна.



Според уеб страницата Авиа.про през миналата нощ е бил погубен най-големият склад за муниции на съветските сили в Донецка област. Обстоятелствата към аргументите за пожара все още не са известни, настояват локалните управляващи. Мощните детонации, свидетелстващи за детонации на муниции са били чути в радиус от 30 километра.

NASA`s FIRMS recently detected fires from a Russian ammunition depot struck in Snizhne, Donetsk Oblast.
— Brady Africk (@bradyafr)
Авиа.про демонстрира видеокадри, на които се вижда детонация като празнични илюминации. След първичния пожар стартира верижна експлозия. В резултат на гърмежите на заплаха е било подложено популацията на локалните поданици, само че към 9 сутринта в понеделник липсват офиални известия от управляващите на т. н. Донецка национална република.

Мястото на случая е надалеч от позициите на ВСУ, само че Масигин твърди, че удара по склада в тила на съветските сили е работа на украинската войска. От 2014 година там е внасяно нереално огромно количество съоръжение и муниции. Съдейки по детонациите в най-големия склад, малко ще остане от него и това е нереалго готино. Това е мощен удар върху доставките и поддръжката на съветската група в Луганска и Донецка област “, отбелязва националният народен представител.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР