Огромен пожар избухна в кооперация на ул. 14-ти полк в

...
Огромен пожар избухна в кооперация на ул. 14-ти полк в
Коментари Харесай

Двама братя спасяват възрастни хора от голям пожар в Благоевград

Огромен пожар избухна в кооперация на ул. " 14-ти полк " в Благоевград. Инцидентът е станал преди минути, а на мястото незабавно пристигнаха три пожарни автомобила и две коли за спешна помощ. Няма заплаха за живота на никой от живущите в постройка. По непотвърдена информация, огънят е срещнал от таванска стая, а след това се е увеличен.
Инцидентът за минути обиколи и обществените мрежи в града. Двама братя от Благоевград пътували с колата си, когато забелязали дима. Те спрели пред постройка и почнали да обикалят от врата на врата, с цел да уведомят живущите, най-вече възрастни хора, за пожара. Братята обаче останали възмутени от тълпата пред блока, която снимала и не серпантина да се смее. Ето и думите им:
" Възмутен съм. Щом минахме около блока незабавно стопирах колата и с брат ми изтичахме във вътрешността, с цел да помогнем, в случай че има потребност. Качихме се до горе, всичко гореше, аз брат ми и още няколко индивида започнахме да звъним на звънците и да споделяме на хората да слизат надолу незабавно, никой не знаеше за случилото се. Възмутен съм от това, че виждах хора, който снимат и стоят да `` постнат `` до момента в който възрастен човек се опитваше да го загаси горе с кофа... "
Благоевградчани незабавно поддържаха момчета и обявата им събра десетки мнения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР