Огромен мезонет в полите на Витоша купи за семейството си

...
Огромен мезонет в полите на Витоша купи за семейството си
Коментари Харесай

Ромина и Дарко Тасевски в мезонет за половин милион

Огромен мезонет в полите на Витоша купи за фамилията си футболистът Дарко Тасевски. За първокласното жилище спортистът и брачната половинка му са броили към половин милион лв., издават осведомени. Мезонетът се намира в затворен първокласен комплекс, където дом могат да си разрешат единствено най-богатите столичани, в лъскава кооперация, определена за "Сграда на годината 2019 ".

Басейн, денонощна защита, градинар и чистачка - това са единствено част от екстрите, които са разполагаем на звездното семейство. За тези услуги Тасевски ще кихат по повече от хилядарка на месец.

Ромина, която преди 10 години сграбчи купата "Мис България ", и до през днешния ден посочена за една от най-красивите родни носителки на короната, към този момент се е заела с обзавеждането на новия си дом. За уюта и лукса в фамилното гнездо ще се погрижат подбрани интериорни дизайнери.

Въпреки че се е доверила на най-хубавите и скъпоплатени експерти, Ромина държи крайните решения да ги вземат дружно със брачна половинка й. Тасевски, който предходната година се завърна от Тайланд със фамилията си, е решил да обезпечи на обичаната си комфорта, който заслужава. Лъскавото жилище е великодушен подарък от футболиста на "Славия " за миската, която е неразделно до него.

Ромина роди три деца на полузащитника и бе поела напълно грижите за тях, до момента в който фамилията живееше в чужбина. И трите деца са родени отвън България - каката Дара проплака в Израел, а братята й в Тайланд. Именно децата са най-щастливи от новия дом, изключително каката, която към този момент си има своя момичешка стая, подредена от нея самата, написа Галерия.

Мезонетът е решен в бяло и черно, напълно в минималистичен жанр, както обича двойката. На двора децата разполагат с голяма площадка, на която да играят. На долния етаж са всекидневната, трапезарията и голямата кухня, където Ромина се вихри, защото обожава да готви.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР