Огромен кураж показа синът на легендарния вратар Здравко Здравков в

...
Огромен кураж показа синът на легендарния вратар Здравко Здравков в
Коментари Харесай

Синът на Здравко Здравков призна зависимост в Сървайвър

Огромен кураж сподели синът на именития вратар Здравко Здравков в " Сървайвър ". Брокерът Павел разкри своя тежка взаимозависимост, без да се опасява от реакцията на феновете.

" Започнах да играя футбол на 8-годишна възраст. В последните години от кариерата ми се възпламених по хазарта, по спортните залози, само че не смятах това за проблем. Откакто обаче стопирах футбола, станах подвластен “, разгласи той в Доминикана, където е част от племето „ Войни “.

Павел не желае да го свързват с известния му татко, който преди време беше вратар на „ Левски “ и на националите, а през 2008 година взе участие в третия сезон на „ Сървайвър “. Брокерът се надява да не бъде възприеман единствено като сина на Здравко Здравков, а да покаже темперамент и да изиграе играта по собствен метод.

В риалитито обаче той носи медальона на тогавашното племе на баща си - Мого Мого, което получил от татко си преди да тръгне към приключението. „ Тази огърлица е покрай сърцето ми и ми дава мощ “, изясни Павел.

Със сигурност и той, и останалите участници ще имат потребност от доста мощ, с цел да понесат рисковите тествания. Актьорът Филип Буков към този момент припадна няколко пъти от безсилие, а в това време от предаването си потегли юристът Крум Цонев, откакто получи минимум гласове от феновете.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР