Огромен интерес отчетоха организаторите на Автосалон София 2019 още на

...
Огромен интерес отчетоха организаторите на Автосалон София 2019 още на
Коментари Харесай

Близо 20 000 души посетиха автомобилния салон "София 2019" през уикенда

Огромен интерес регистрираха уредниците на " Автосалон София 2019 " още на старта на ревюто, което беше намерено в събота (12 октомври). То ще продължи до края на тази седмица (20 октомври). През първия уикенд близо 20 000 души са посетили " Интер Експо Център " в столицата, с цел да видят изложените коли и да тестват някой от 150-те препоръчани модела.

Докато в събота множеството гости са били с билети, закупени авансово рано онлайн, то в неделя пред входа на ревюто, още преди да отвори порти, се бяха извили огромни опашки от искащи. По всичко проличава, че през тази година автосалонът ще усъвършенства върха по посещаване от предходното издание, когато за 10-те дни през изложбените зали минаха над 55 000 индивида. Сега упоритостта на уредниците е броя да надвиши 60 000.

Част от посетителите се възползваха от опцията да тестват колите, предоставени от фирмите изложители. Броят на тези коли е 150, като те не стопираха да въртят километри през двата дни. В салона също беше цялостно с хора, като търговците бяха измежду най-заетите, защото някои от посетителите бяха пристигнали освен да гледат, само че и да купуват.

Очаква се, че през седмицата ползата към продажбите даже ще се усили, тъй като тогава ще дойдат най-вече хора, които имат интерес към покупка на нов автомобил. В по-спокойна конюнктура те ще могат да огледат експонатите и надлежно да създадат своя избор. В работните делници салонът ще бъде привлекателна точка и за всички, чийто бизнес е обвързван с колите.

Самата седмица започва със запаметяващо се събитие - една от фирмите, които вземат участие в салона, отбелязва своята 100-годишнина. Това е френският производител Citroen, който у нас е показан от " Автомотор Корпорация ". Компанията регистрира, че за 26 години, откогато е на българския пазар, е осъществила повече от 36 000 продажби.

Настоящата гама на френската марка също е много забавна за посетителите, като единствено за първите два дни от ревюто - събота и неделя, бяха продадени 10 автомобила. По предварителна информация общата численост продажби, осъществена от всички марки към този миг, е почти 120.

Още информация можете да откриете на SofiaMotorShow.bg

Онлайн билети могат да бъдат закупени на SofiaMotorShow.bg/tickets

Подробна информация за всички експонати в салона може да намерите в специфичното приложение на в. " Сега " и ClubS1.bg.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР