Огромен говорещ робот Доналд Тръмп, който е седнал на позлатена

...
Огромен говорещ робот Доналд Тръмп, който е седнал на позлатена
Коментари Харесай

Огромен говорещ робот Доналд Тръмп на позлатена тоалетна доставен в Лондон

Огромен говорещ робот Доналд Тръмп, който е седнал на позлатена тоалетна, е доставен в Лондон от китайската провинция Съчуан за митингите, които са проведени във връзка със противоречивата държавна аудиенция на американския водач в Обединеното кралство, написа " Гардиън ".
 Протестиращи в Лондон издигнаха балон на ядосано бебе с лика на Тръмп
Протестиращи в Лондон издигнаха балон на ядосано бебе с лика на Тръмп

От сряда в редица градове на Острова се организират демонстрации

4,9-метровият робот " Облекчаващият се Тръмп " е въодушевен от балона на ядосано бебе с лика на Тръмп, който беше съществена атракция на митингите по време на визитата на президента на Острова през предходната година.

Роботът е показан като Тръмп, който си е събул панталоните и е седнал върху клозет, до момента в който в това време дългата му алена вратовръзка виси над тоалетната. Роботът издава звуци и провокативни изречения на американския водач като " няма сговор ", " лов на вещици ", " вие сте подправена медия " и " аз съм доста постоянен темперамент ".

Роботът е пожелан от Дон Лесъм, специалист по динозаврите от Филаделфия и критик на американския президент. Той е платил 25 000 $ за направата на робота.

Лесъм разяснява пред " Гардиън ", че не е несъмнено дали роботът ще бъде доставен на Острова в точния момент за тридневната държавна аудиенция, която стартира от 3 юни.

Той се пошегува пред американския уебсайт Daily Kos, че няма да заяви името на кораба с робота, тъй като се притеснява, че " Тръмп ще го бомбардира ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР