Ограниченията за пътуване са с цел овладяване на пандемията COVID-19

...
Ограниченията за пътуване са с цел овладяване на пандемията COVID-19
Коментари Харесай

Wizz Air спира всички полети до Малта


Ограниченията за пътешестване са за преодоляване на пандемията COVID-19

Wizz Air разгласи през днешния ден, че вследствие на наложените ограничавания за пътешестване за преодоляване на пандемията COVID-19, от 21 март 2020 година самолетната компания ще спре всичките си полети от и до Малта до 10 април 2020 година От България Wizz Air извършва директни полети София-Малта, които ще бъдат анулирани до 10 април.

Пътниците с резервации, наранени от прекъсването на полетите, ще бъдат автоматизирано осведомени по имейл, ако са създали резервациите си непосредствено на wizzair.com или посредством мобилното приложение на самолетната компания. 120% от в началото платената такса автоматизирано ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде употребена през идващите 24 месеца за закупуване на артикули и услуги на Wizz Air. Пътниците могат също да изберат цялостно възобновяване на парите в брой - което ще отнеме повече време, и ще бъдат осведомени за нужните стъпки, с цел да получат банков превод или превод към банкова карта, в обособен имейл. В този случай клиентите ще имат право единствено на 100% от в началото платената цена.

Пътниците, които са създали своите резервации посредством туристически организации, в това число онлайн туристически организации, би трябвало да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР