Ограниченията за достъп до парковете и планините около София няма

...
Ограниченията за достъп до парковете и планините около София няма
Коментари Харесай

Фандъкова разкри кога може да падне забраната за разходка в паркове и Витоша

Ограниченията за достъп до парковете и планините към София няма да бъдат променяни до края на Великденските празници. Обмисля се обаче достъпът да бъде омекотен за фамилии с деца.

Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска на събитие, на което получи ключовете на 8 автомобила за транспорт на храна и артикули в дните на изключителното състояние. Над 3 000 души в София всекидневно получават храна. В разнасянето й оказва помощ дирекция "Аварийна активност " към Столичната община. Фандъкова разкри още, че е разискала с премиера Бойко Борисов и с управлението на Националния действен щаб въвеждането на облекчение на част от ограниченията за достъп до парковете и до планините към София. "До края на великденските празници не трябва да се вършат промени в режима, само че дружно с това ние мислим и сме подготвени да сътворяваме организация за последователно облекчение, първоначално, за фамилиите с деца. За мен те са най-потърпевши от стоенето у дома - дребните деца ", сподели Фандъкова.

Въпреки рестриктивните мерки в София имаше хора по градинките

От през днешния ден стартира дезинфекцията на ромските квартали, а от на следващия ден дезинфекцията на Градския превоз. 25 доброволци се включват в дезинфекцията на Градския превоз. "Включвам се, с цел да може повече хора да видят това нещо и да вземат и те присъединяване дружно да минем по-бързо през тая обстановка ", сподели един от тях.

Дезинфекцират циганския квартал "Факултета "

От на следващия ден инспекторите на Столичния инспекторат ще глобяват притежатели на кучетата, в случай че не се грижат за хигиената след тях, заяви БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР