Ограниченията противоречат на Конституцията и суверинитета ни като държава, каза

...
Ограниченията противоречат на Конституцията и суверинитета ни като държава, каза
Коментари Харесай

Списъкът „Магнитски“ ще бъде обогатен, конституционалист го обяви за незаконен

Ограниченията опонират на Конституцията и суверинитета ни като страна, сподели Пламен Киров

На президента и министъра на правораздаването беше намекнато невдусмислено, че описът „ Магнитски “ ще бъде обогатяван и в бъдеще. Най-вероятно тези дълги срещи с О'Брайън, с посланиците на Съединени американски щати и Англия, с президента и правосъдния министър приказват за това, че политическият напън във връзка с България ще продължи, сподели професорът по Конституционно право Пламен Киров в „ Тази заран “ по бТВ. 

По думите му е оповестен един лист без да са дадени никакви доказателства. 

„ По отношение на едно лице се загатваха едни 5 милиона, едни офшорни сметки. Като ги имате тези сметки, дайте ги. Българският съд отсъди вярно, че всички такива описи и ограничавания са противозаконни и опонират на Конституцията и суверинитета ни като страна. Не може да постановяваме наказания въз основа на акт на друга страна, който даже не е правосъден “, добави той. 

Темата разяснява и юрист Ивайло Дерменджиев, който е лекар по интернационално право. Той също удостовери, че има индикации от интернационалните правни адвокатски фирми, че описът „ Магнитски “ ще бъде разширяван. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР