Ограниченията на правата във връзка с коронавируса трябва да са

...
Ограниченията на правата във връзка с коронавируса трябва да са
Коментари Харесай

Меркел: Ограниченията срещу коронавируса бяха необходими

„ Ограниченията на правата по отношение на ковид би трябвало да са за допустимо за най-кратък интервал от време. Те обаче бяха нужни и ние постоянно сме защитавали тази позиция, тъй като усещаме отговорност за достолепието на хората, което се загатва и в член 1 на нашия главен закон “. Това съобщи немският канцлер Ангела Меркел в послание във връзка днешния празник на немската конституция.
„ Ограниченията бяха нужни за попречване на претоварването на здравната система, което, за благополучие, беше реализирано. Сега, несъмнено, би трябвало да дадем причини за това по кое време ще бъдат анулирани рестриктивните мерки, за какво към момента не смекчаваме някои ограничения и за какво към този момент можем да смекчим други “, безапелационна бе Меркел.
Германският канцлер изрази задоволството си от това, че настоящето състояние с ковид в Германия е направило допустимо възобновяването на доста действия, които бяха неразрешени в продължение на няколко седмици. По думите й пандемията основава за обществото особени провокации, евентуално най-сериозните за интервала от 71 години, през който работи сегашната немска конституция, призната на 23 май 1949 година
Към сегашния миг броят на инфектираните с ковид в Германия е над 177 700, а умрелите са минимум 8 199. Въпреки това, страната се оправи доста по-добре с превъзмогването на рецесията спрямо Англия, Франция, Италия и Испания, където коронавирусът аргументи гибелта на над 28 000 души във всяка страна поотделно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР