Ограничен е достъпът до плажа Аркутино. От седмици метални врати

...
Ограничен е достъпът до плажа Аркутино. От седмици метални врати
Коментари Харесай

Достъпът до плажа Аркутино е ограничен

Ограничен е достъпът до плажа Аркутино. От седмици железни порти с тежки катинари стопират хората, които се пробват да стигнат до морето освен с кола, само че и пешком.

,,Поне да имаше осведомителна табела, която споделя за какво е стеснен. Мисля, че идвах последно през декември месец 2018 година И се разхождах. Обаче очевидно е станало нещо през зимата и към този момент нямаме достъп'', споделя Радослав Качиков. Оказва се, че единственият метод да влезеш, е да се провреш през оградата.

Плажът Аркутино е един от най-посещаваните през лятото. Концесионерът му беше безапелационен, че теренът от изводи портал до началото на плажната линия, която стопанисва, са частни терени и той не носи отговорност за свободния достъп до плажа.

,,Ще създадем нужната инспекция, да схвана аргументите и основанията на лицето, което е направило този акт и ще подхваща нужните дейности, които ми разрешава законът'' сподели доктор Димитър Германов, кмет на община Приморско. Докато екипът на Нова телевизия разговаряше с него по телефона, портата беше отключена, само че не стана ясно кой е изпратил индивида, който я отвори.

Ако Общината и Министерството на туризма открият кой е лимитирал достъпа до плажа, той може да отнесе глоба от 2 до 5 000 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР