Ограничаването на алкохола може да е трудна цел, особено ако

...
Ограничаването на алкохола може да е трудна цел, особено ако
Коментари Харесай

Как да намалите алкохола, но да имате социален живот? Един бивш барман знае

Ограничаването на алкохола може да е сложна цел, изключително в случай че обичате да излизате с другари.

Но един някогашен барман, който към този момент употребява с внимание и мярка, е безапелационен, че тази задача е допустима.

След 22 години работа в своя награждаван бар във Вашингтон, Дерек Браун взема решение, че е време да се откаже от пиянството и да премине към лимитирана консумация.

Това е самостоятелен избор, споделя пред CNBC Браун, който в този момент е уелнес треньор и създател на Positive Damage Inc.

Макар за него да е било ясно, че отводът от алкохола ще се отрази удобно на здравето му, отказването не е било елементарен развой.

За да реализира триумф, се концентрира върху скоростта, с която пие. Освен това – още преди да влезете в бара не е зле да решите дали ще пиете единствено чаша вино или ще се наливате в синхрон с приятелите си, поучава той.

А за какво да не решите въобще да не пиете алкохол?

Ако търсите способи да бъдете по-съзнателни във връзка с потреблението на алкохол, без да променяте целия си обществен живот, помислете за метода на рационалното пиянство, който предлага Браун.

Замяна

Заменете алкохолните питиета с безалкохолни други възможности, като да вземем за пример коктейли или безалкохолна бира.

Въздържание

Въздържайте се да посещавате места, където знаете, че ще се почувствате изкушени или притиснати да пиете повече, в сравнение с ви се желае.

" Не ви поучавам да вършиме това от самото начало, само че това е единствено една от тактиките ", споделя Браун.

Градуси

Изпийте нискоалкохолна напитка като бира вместо нещо с висок градус. Или помислете за периодично повтаряне на алкохолни и безалкохолни питиета през цялата вечер.

Съюзник

Потърсете помощ от някого, който може да бъде ваш сътрудник за отчетност. Може да е потребно да изберете човек, който също е поел личен път към виновната консумация.

Използването на метода на рационалното пиянство може да бъде превъзходен метод последователно да намалите потреблението на алкохол, без да вършиме фрапантни промени, за които не сте подготвени.

Въздържанието не значи, че би трябвало да пропускате събития или да не излизате с приятелите си - акцентира Браун.

" Социалното благоденствие е в действителност от огромно значение. Излизането на открито, прекарването на време с приятелите и фамилията, всичко това е потребно. Така че, не се лишавайте от това. ", добавя барманът.

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР