ОГРАНИЧАВАНЕ БРОЯ НА СПОНТАННИТЕ АБОРТИ В БЪЛГАРИЯРедица проучвания сочат, че

...
ОГРАНИЧАВАНЕ БРОЯ НА СПОНТАННИТЕ АБОРТИ В БЪЛГАРИЯРедица проучвания сочат, че
Коментари Харесай

Медицински център Афродита с успешна национална кауза

 ОГРАНИЧАВАНЕ БРОЯ НА СПОНТАННИТЕ АБОРТИ В БЪЛГАРИЯ

Редица изследвания сочат, че огромна част от сполучливите забременявания завършват със импровизиран аборт. Обикновено абортът стартира с ранни признаци и в случай че те бъдат навреме разпознати и лекувани, могат да бъдат непокътнати огромен брой случаи на застрашена бременност. Пренаталната грижа и диагностика би трябвало да бъдат подхванати допустимо най-скоро след определяне на бременността. От изключителна значимост е в точния момент да се свържете с добър експерт, който да предприеме съответни и превантивни ограничения за преодоляване на обстановката и да се стигне до сполучливо изхабяване на плода.

България е дребна страна, бореща се с демографската рецесия без резултат. Броят на хората " на първа линия “, лекари и експерти в това число акушер – гинеколозите са нищожно малко. Попадането в ръцете на добър експерт е мъчно и нормално лишава на българския пациент много време в изследване. А неинформираността се оказва основен фактор при намирането на верния експерт. За да бъдем потребни на българското общество и най-много на бъдещите родители, направихме малко изследване взимайки в действителност данни, предоставени от " Фонд Центъра за асистирана репродукция “. Същото изследване изкарва преди всичко Медицински център   " Афродита “ – гр. София за достигната най-висока успеваемост при % раждания от инвитро процедурите в България за последните три години – ДА и то с цели 38,7%. Точно този висок % ни накара да желаяме способена информация от тях, като към този момент потвърдени експерти.

От името на МЦ Афродита пред нас застана един от затвърдените акушер-гинеколози и експерт по пренатална медици  на – Д-р Георги Станулов. Трупайки своя опит като част от екип на профилирани клиники в Австрия, Англия и Гърция, доктор  Станулов  се причислява към екипа на Медицински център " Афродита “. Той съумява да завоюва доверието на своите пациенти с опита, знанията и работната среда, с които към този момент разполага в клиника Афродита.

Д-р Станулов споделя, че пренаталната медицина е главен дял от здравната просвета, който се занимава с вътреутробното развиване на към момента нероденото ни бебе. Пренаталната диагностика от своя страна е значима за всяка бременност, като деликатно би трябвало да се наблюдават и трите триместъра. Опитните като Д-р Станулов акушер – гинеколози преценят и най-малкия риск за бременната и бебето.

Повечето бъдещи майки свързват пренаталната медицина с приема на пренатални витамини, което е надалеч от истината. Витамините са единствено дребна част от целия развой на следене. Това се случва, както към този момент спомехме, заради разнообразни условия и може би лимитирани познания в тази толкоз значима част от медицината. Когато попитахме лекар Станулов на какво се дължи превъзходството на Медицински Център Афродита, той ни отговори, че в клиника " Афродита “ следенето несъмнено става елементарно, несъмнено и бързо, с помощта на най-новото потомство здравна инсталация, с която клиниката разполага. В същия миг клиниката разполага и с прелестни експерти.

Д-р Филипов – медицинският шеф на клиника Афродита, има над 35 годишен опит в областта на стерилитета. Ръководителят на ин витро блока – Д-р Антон Баев е експерт  >
Преди броени дни медицински център Афродита беше награден за " Ин Витро клиника на годината “. По време на церемонията екипът на Медицински център “Афродита “ даде изказване, че ще даде всичко от себе си, с цел да помогне на българското семейство да сътвори потомство и да подреди София измежду най-развитите градове в света в областта на пренаталната медицина.

Във връзка с това клиниката започва стратегия за БЕЗПЛАТНИ съвещания на фамилии с проблематично зачеване в цяла България.

От месец юли националната идея на Медицински център Афродита е към този момент факт и от 13.07 всеки 2ри и 4ти вторник на месеца, сред 09:00 и 12:00 – Д-р Станулов ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ в гр.София (централата на медицински център Афродита). На 23.07 Д-р Станулов ще организира БЕЗПЛАТНИТЕ СИ КОНСУЛТАЦИИ в гр. ВАРНА, а на 29.07 ще бъде в гр. Пловдив.

Очакваме спомагателна информация от пресцентъра на клиника Афродита, по отношение на точните дати за гостуването на доктор Станулов в градовете Русе и Бургас.

За опазване на часове:

За гр. София – 02 419 95 65; 02 806 0060

За гр. Варна – 0897 001 740

За гр. Пловдив – 0894 925 223

Ние желаеме да пожелаем на целия екип на Медицински център " Афродита “ да не престават в същия дух на борбеност, триумф и професионализъм! В днешно време единствено хора като тях – отдадени на идеята, могат да оказват помощ на България да върви единствено напред!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР