Оградата с Турция отново падна, показват снимки, публикувани в социалните

...
Оградата с Турция отново падна, показват снимки, публикувани в социалните
Коментари Харесай

Оградата с Турция пак падна

Оградата с Турция още веднъж падна, демонстрират фотоси, оповестени в обществените мрежи от депутата от Българска социалистическа партия Николай Цонков.

Кадрите са от 4 декември. Падналата ограда е на 12 км от Малко Търново, в местността Дълбокия дол.

На фотографията се вижда и паднала стълба. Предполага се, че тя е употребена при незаконното прекосяване на хора през границата на България.

Миналата година Елена Йончева разкри далавери със строителството на оградата. Няколко пъти оборудването пада поради " метеорологични условия ".

Управляващото болшинство включи оградата в листата на стратегическите обекти от голяма важност за националната сигурност, а снимането и приближаването до нея бе строго лимитирано. Ремонтът на оградата към този момент става без конкурс, с цел да можело поправките да се вършат по-бързо, отбелязва в. " Дума ".

Главният прокурор Сотир Цацаров неотдавна разкри в " Шоуто на Слави ", че ДАНС и АДФИ са направили инспекция за цената, на който е издигната оградата. Изводите на ведомствата са, че има действително повишени цени. Обясни, че сега се прави спомагателна инспекция и в случай че изводите на ДАНС се потвърдят, ще бъдат повдигнати обвинявания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР