Ограда на изоставен строеж в центъра на София е паднала

...
Ограда на изоставен строеж в центъра на София е паднала
Коментари Харесай

Ограда на строеж падна върху жена и 3-годишната й дъщеря в София

Ограда на зарязан градеж в центъра на София е паднала върху жена и 3-годишната й щерка. Двете са с хематоми и в потрес след случая. Инцидентът е от събота, когато мощния вятър аргументи голям брой материални вреди, заяви Българска национална телевизия.

Строежът се намира на улица " Бачо Киро " в София и от години не се работи по него, описаха живеещи в региона, които през годините са подавали голям брой сигнали до общината и институциите. От Столичната община обявиха, че ще ревизират случая и че ще изпратят спешна помощ, която да обезопаси обекта, само че припомниха, че по закон отговорността за това е на притежателя на градежа.

" Видях, че ламарините потеглят като домино да падат върху нас. Аз внезапно се обърнах и действително цялата ми лява половина е в хематоми и защитих детето ", свидетелства дамата.

" Засега притежателят е незнаен, градежът е противозаконен. Сега търсям по последователност по какъв начин е минала собствеността, с цел да опитаме да вземем ограничения и да издадем наставления ", разяснява случая Николай Александров, кмет на регион " Оборище ". /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР