Огорчен съм от изборния резултат. Удовлетворението от това, че съм

...
Огорчен съм от изборния резултат. Удовлетворението от това, че съм
Коментари Харесай

Иво Христов: Изборният резултат е победа на апатията над демокрацията

Огорчен съм от изборния резултат. Удовлетворението от това, че съм определен, не може да засенчи огорчението от общия резултат, който е победа на апатията над здравия разсъдък, на автокрацията над демокрацията.

Това сподели евродепутатът от " Българска социалистическа партия за България " Иво Христов по бТВ. Той разяснява, че от позиция на политолога това е победа на ГЕРБ над Българска социалистическа партия и останалите партии, само че от позиция на историята - е морално проваляне на България.

Очаквах ГЕРБ да се срине изцяло, защото няма обикновено общество, което да толерира корупцията - осветлена, документирана, показана и снимана, с всичките й асансьори и къщи за посетители и с оправданието на нейните лица. Никое общество не би толерирало сходна партия. Оказа се, че българското общество е склонно е да преглътне и това, сподели още Христов.

Той добави, че има подозрения в резултата от вота, само че не е партия да го оспори или съд, с цел да го реши. Но от наблюденията му в страната и прочита на резултатите не е уверен, че са справедливи, само че няма гражданска сила, която да ги оспори. 

Партийната тематика на Българска социалистическа партия я знаем. Има вътрешни спорове, несъгласия и пренаредена листа. Имаше и хора от апарата, които не работиха за мобилизацията. Това са проблеми на Българска социалистическа партия. Апатията на хората е провокирана от различен - чисто битов феномен. Изборите са за 17 индивида, които отиват в Екологичен потенциал и ще получават високи заплати. Това нервира всички, само че европеецът мисли да гласоподава, с цел да има този избор добър резултат за него ", сподели евродепутатът от левицата, като добави, че битовата логичност надвива над политическото деяние.

Гледам този просветител на любовта, някогашен охранител, със своята фланелка - небръснат, който изяснява по какъв начин е бил братовчед си преди време, а в този момент е бил съперниците си, обкръжен от охранители. Той приказва кой сеел ненавист. Кадрите опровергават посланието му ", разяснява Иво Христов думите на премиера Бойко Борисов, че Българска социалистическа партия са излъчили ненавист по време на предизборната си акция.

Според него, когато президентът има позиция против корупцията, тя е против публичен недостатък, а когато ГЕРБ реагират като опарени - то е, тъй като са се припознали. Той добави, че Цветан Цветанов е спечелил изборите на ГЕРБ, само че не върви това да се признае от Бойко Борисов и заключи, че резултатът от изборите не е демотивирал водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, а тъкмо противоположното.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР