Оголените венци са състояние, в което тъканта около зъбите започва

...
Оголените венци са състояние, в което тъканта около зъбите започва
Коментари Харесай

Тези чудотворни методи ще предпазят зъбите и венците ви!

Оголените венци са положение, в което тъканта към зъбите стартира да ерозира и венците стартират да се отдръпват обратно. В тези случаи се открива огромна част от дъвкателната линия. Откритото място се трансформира в идеална среда за отглеждане на бактерии, които могат да усложнят ситуацията. Казано с други думи оголените венци предизвикват голяма болежка и зъбите стават в пъти по-чувствителни. Оголените венци никога не са проблем, който може да бъде подценен с лека ръка. Ако не му обърнете внимание в точния момент, сигурно ще пристигна време, в което ще съжалявате.

И това е забавно: Домашна паста за зъби с кокосово масло и мента - Четете още на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to

Един от първите признаци, по които можете да познаете, че падате в плен на оголените венци е това, че зъбите ви стават доста по-чувствителни спрямо преди.

Освен това може да почувствате и сериозна болежка. За да възстановите оголените венци, можете да употребявате няколко извънредно лесни метода. Ето ги и тях:

Нанесете смирна на прахуляк върху четката си за зъби и масажирайте нежно венците.

Можете да нанесете гел от алое вера върху венците си или пък да го употребявате като вода за уста. Можете да си приготвите домашно лимоново масло. За задачата е належащо да смесите прясно изцедения сок от един лимон и ½ ч.ч. зехтин. Смесете добре двата продукта и ги оставете да почиват в продължение на 21 дни. След това с полученото масло масажирайте венците най-малко два пъти на ден.

Масажирането на венците с масло от евкалипт също прави отлична работа. То ще подтиква възобновяване им и ще попречи на отслабването им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР