Огнян Траянов е от хората, които не биха могли да

...
Огнян Траянов е от хората, които не биха могли да
Коментари Харесай

Огнян Траянов отвъд личния успех

Огнян Траянов е от хората, които не биха могли да бъдат лимитирани до категорията на бизнесмените и бизнес водачите. Той е от хората, които на даден стадий от живота си усещат нужда да открият нещо ново или по-добро, което ще се развива оттатък личния им триумф и ще има трайно влияние върху обществото.

Освен основател и притежател на водещата българска софтуерна компания " ТехноЛогика " Огнян Траянов е ръководител на Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации, а също и на Българската асоциация по осведомителни технологии (БАИТ). В тези си функции той е фокусиран освен върху ръководството на здравословни, поддържащи се организации, а върху построяването на критерии за важен триумф и трайни полезности, върху които новото потомство на пазара на труда да може да стъпи.

Според него отговорността на компаниите надвишава работодателския ангажимент - те би трябвало да подкрепят възпитанието в труд, творчество и професионална реализация, да показват атрактивността на другите специалности и сфери за реализация по този начин, че младежите не просто да избират какво да учат, а да знаят какво желаят да работят и за какво.
page_025.png
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР