Огнян МинчевБСП пита Радев защо България присъства в изявлението на

...
Огнян МинчевБСП пита Радев защо България присъства в изявлението на
Коментари Харесай

Защо присъства България в изявлението на Путин за взрива на Кримския мост - отговорът е ясен

Огнян Минчев

Българска социалистическа партия пита Радев за какво България участва в изказването на Путин за гърмежа на Кримския мост. Отговаряме на Българска социалистическа партия и на Радев по едно и също време: Защото България е оповестена за " вражеска страна " от Кремъл - само по силата на своето участие в Европейски Съюз и НАТО. Затова всевъзможни самоунижения - поклони, " неутрализъм " и възпиране от политически дейности в интерес на националния български интерес, стимулирани от угодливост по отношение на Москва са - първо, непотребни - и, второ - редовно ощетяващи ползите и интернационалната позиция на България.

Да напомним - на България, дружно с Полша й бе спряно подаването на газ по една единствена причина - противоречие като страна да се подчини на едностранната смяна на дълготрайния контракт с Газпром от съветска страна. Днес ще имаме хибридка за България и Кримския мост, на следващия ден - за нещо друго.

България е направила своя избор за система на национална сигурност и за общественост на своята национална принадлежност. Остатъците на позорен комунистически лоялизъм към Москва непременно са редовно ощетяващи българския народен интерес - да го подчертаем!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР