Огнян МинчевАгресията в Украйна позволи на повечето страни от източния

...
Огнян МинчевАгресията в Украйна позволи на повечето страни от източния
Коментари Харесай

За 30 г. избрахме най-лошия момент да поставим начело хора без потенциал и отговорност, сметката ще плати цялото общество

Огнян Минчев

Агресията в Украйна разреши на множеството страни от източния фланг на НАТО съществено да подобрят своите системи за сигурност в няколко посоки. Първо, множеството от тях поканиха - може би по-точната дума е пожелаха - наличието на по-големи интернационалните контингенти на НАТО, които да отразяват възходящите закани от страна на Москва. Второ, те на процедура реализираха в една или друга форма бартер на оръжейни системи, предоставяйки по друг метод на силите за сигурност на Украйна свое оръжие руско произвеждане против доставки от западни сътрудници за своите армии на усъвършенствани оръжия по стандартите на НАТО - танкове, артилерия, Противовъздушна отбрана, авиация. е поредна вест в тази посока - Румъния получава усъвършенствана Противовъздушна отбрана система от Франция.

В този развой има една " бяла гарга " и тя се назовава България. Безличните и явно подвластни от Москва амбулантни политици постановиха несъгласие върху превъоръжаването на българската войска по методите, разказани нагоре. Така България ще излезе от тази напрегната районна обстановка в най-хубавия случай със сериозен дисбаланс на своите отбранителни качества по отношение на усъвършенстваните системи за сигурност на своите съседи и на своите сътрудници в НАТО. Избрахме най-лошия вероятен миг от последните три десетилетия с цел да сложим отпред на българската страна хора, които не имат даже и в най-малка степен личностен капацитет, възприятие за отговорност и за национално достолепие. Сметката ще заплати цялото българско общество - със своето бъдеще.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР