Огненият ад, който изпепели Русия през юли и август, е

...
Огненият ад, който изпепели Русия през юли и август, е
Коментари Харесай

Ванга предсказала огнения ад в Русия преди 15 години

Огненият пъкъл, който изпепели Русия през юли и август, е бил предсказан от българската пророчица Ванга преди 15 години. На предизвестието, че страната ще бъде обхваната в пламъци, се натъкнала пратеничката на онлайн изданието на вестник " Комсомолска истина ", която посетила Петрич при започване на август.

В Рупите журналистката Светлана Кузина се срещнала с праплеменницата на пророчицата, Kaраморила Георгиева-Николова, хирург по специалност, лекарят на Ванга доктор Иван Петров и помощничката й Витка Петровска. Всичките те си припомнили изречени от Ванга изречения или инцидентно подхвърлени от нея думи в всекидневието й…

" Оказва се, че за времето в Русия, в което живеем, предсказанията на Ванга не са по никакъв начин положителни. Понякога тя виждала " почернели и опожарени земи, шепа потъмнели хора, които изглеждали като сенки. Много огън, пепел, лица, покрити с бяло (предпазните маски против отровния пушек – б.а.) ". Картината извънредно припомня днешната огнена Москва, която обаче Ванга е видяла преди 15 години ", написа съветската журналистка.

В реалност това лято съветската столица се задуши в облаци токсичен пушек от вилнеещи горски и торфени пожари. Извънредно състояние бе оповестено в няколко републиките, във Владимировска, Воронежка, Московска, Нижниновгородска и Рязанска област. Сред най-пострадалите зони бе Подмосковието. Огнищата на пожарите бяха над 830, а площите, обхванати от пламъци - над 1800 квадратни километра. Български отряд от 95 пожарникари и трима медици се включи в потушаването на огъна.

При визитата си в Петрич Светлана Кузина се натъкнала и други побиващи тръпки пророчества за климата на планетата. Още през 1950 година, когато и учените не са подозирали, че ще ни сполети феномена световно стопляне, Ванга " видяла " идните, през днешния ден протичащи се в действителност, катаклизми.

 Пожар

" Студените региони ще станат топли. Ще се разсънят вулкани (Синабунг в Индонезия, исландския вулкан Ейяфятлайокул). Огромна вълна ще залее крайбрежията (опустошителното цунами в Индонезия от преди 6 години? ) и градовете ще изчезнат под водата ".

Така съгласно прогнозите на Ванга климатични и сеизмични бедствия ще обиден цялата планета, която ще се промени фрапантно. " Остава ни утехата от едно оптимистично знамение на Ванга от 1979 година: " Всичко ще се стопи като лед, единствено едно ще остане непокътнато - славата на Владимир (град Владимир в Русия или актуалният министър председател Путин петричката врачка не прецизира – б.а.) и славата на Русия. Всичко ще опустоши по пътя си и ще бъде стопанин на света. Бог е дал силата му! ".

ВИП-руснаци, съветвали се с Ванга

Бедрос Киркоров, бащата на Филип Киркоров:

" Веднъж, когато моят дребен наследник Филип беше болън, тогава живеехме във Варна и аз се насочих към Рупите при Ванга. Тя сподели „ Виждам вашия наследник на високо място, стои и размахва железна палка ". След доста години разбрах какво е имала поради. Говорела е за музикалния Олимп, а металната палка е била микрофонът ".

Президенът на Калмикия Кирсан Илюмжинов:

" На една от нашите срещи, Ванга ме помоли да разпростра пред нея картата на Калмикия. Дълго се " вглеждаше " в нея с невиждащите си очи, след което сложи палеца върху едно място от картата и сподели: " Тук има доста петрол ". Пророчеството се оказа правилно. На същото място ние построихме огромен цех за преправка на петрол ".

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР