Огнена, емоционална и толкова грациозна златната медалистка в многобоя от

...
Огнена, емоционална и толкова грациозна златната медалистка в многобоя от
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Оставих себе си на килима! До много скоро, публико!

Огнена, прочувствена и толкоз грациозна златната медалистка в многобоя от Световната купа в София през 2017 година - Невяна Владинова, публично постави завършек на кариерата си в художествената гимнастика на 16 декември.

Заедно с девойките от ансамбъла, които станаха олимпийски шампионки в Токио, и Катрин Тасева грациите получиха заслужени овации след спектакъла, който може да гледате на 25 декември от 17:00 ч. по bTV.

Ден по-късно Владинова остави своето обръщение в обществените мрежи. В къса обява тя благодари на всички, които я подкрепяха през годините на килима и съобщи, че новата глава в романа на нейния живот още веднъж ще бъде обвързван с гимнастиката.



" На бенефиса си разбрах, че не медалите е това, което хората приветстват, а индивида под трикото. 100 живота да имах, отново по този начин щях да стартирам всеки от тях. Дадох всичко и доста взех. Готова съм за идващия стадий в живота си, тъй като в този всичко към този момент е довършено. До доста скоро, блага моя публико. Ти ме направи каквато съм, аз не пожалих нищо от мен и оставих себе си на килима. Точно по този начин. Оставих себе си, с цел да направя място за ново начало. Този разказ приключи. Само, с цел да схвана, че няма да е монография, а многотомник. И на едно дете да съм дала посока - стига ми. Продължавам по новия път по-смела от през вчерашния ден! ", написа Владинова.

Снимка: Lap.bg

Всъщност Владинова разгласи края на кариерата си през ноември 2020 година поради тежка контузия във врата. От тогава тя е втори вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика.

Невяна приключи на 7-мо място на олимпийските игри в Рио де Жанейро, а от Световни купи в кариерата си има 5 първи места на обособените уреди.

Гледайте бенефиса на олимпийските шампионки от ансамбъла, Невяна Владинова и Катрин Тасева на 25 декември от 17:00 ч. по bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР