Огнен ужас се разиграва и в Бургас. БЛИЦ припомня, че

...
Огнен ужас се разиграва и в Бургас. БЛИЦ припомня, че
Коментари Харесай

Огнен ужас и в Бургас! Евакуират цял блок ВИДЕО

Огнен смут се разиграва и в Бургас. БЛИЦ напомня, че малко по-рано през днешния ден стана ясно, че огромен пожар гори и в столицата.

Положението в морския град обаче е по-опасно. Пожарът е избухнал в блок 16 в жк "Възраждане ", намиращ се на ул. "Гладстон ". Огънят подвигна на крайник бургаските огнеборци.

Всички живущи от вход Е са евакуирани, прецизира Флагман.бг.

Огънят е лумнал малко след 21:00 ч. довечера в апартамент на третия етаж във входа.

На място са пристигнали два пожарникарски екипа, една патрулна кола, както и кола за спешна помощ. Служителите на реда са евакуирали хората. Благодарение на бързата реакция на огнеборците пожарът е сподавен преди да е обхванал целия апартамент, само че вредите по жилището са големи, спалнята е изцяло изгоряла, а цялото стълбище е в дим, описаха пред Флагман.бг очевидци.

 Пожарът тръгнал от жилището на Гюнер Хасан (вляво), настояват съседи
По техни думи в жилището живее мъж на име Гюнер Хасан, който живее чартърен в жилището. Съседи считат, че пожарът е породен от незагасена цигара, защото Гюнер, който е дюнерджия, постоянно пушел в спалнята си.

"Вероятно е не запомнил да загаси цигарата си и е задремал. Страшно доста се стреснахме. Дано това да му е за урок и идващия път да бъде по-внимателен. Отървахме се на косъм от огромна покруса ", показа пред Флагман.бг живуща във входа.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР