Огнеборците и няколко полицаи се озовават на лобното място на

...
Огнеборците и няколко полицаи се озовават на лобното място на
Коментари Харесай

България В Сълзи. Преди Малко Ужасените Пожарникари Свалиха От Дървото Трупа На Самата

Огнеборците и няколко служители на реда се озовават на лобното място на нашето момиче, откакто им се обажда по телефона притежателят на равнищата, където се извисява „ бесилото “.

Стопанинът оглеждал през вчерашния ден сутринта парцела си, когато бил изумен от ужасяващата картина с увисналата под дървото безжизнена млада жена, написа " Монитор ". За финален път момичето било забелязано живо в събота сутринта. След това българката излязла от общежитието, минавайки през рецепцията. Предполага се, че е минала няколкостотин метра по пътя, паралелен на кампуса, след което е пристигнала до горичката в дъното на пътя " Кампеджи ”, покрай автобусния гараж. Българската студентка носела със себе си въже, което съгласно управляващите значи, че към този момент била решила да постави завършек на живота си.

Тревога за изгубването едва ли приятелки на студентката и съквартирантът й, откакто не могли да я открият вечерта в събота. На идната заран тялото, увиснало на едно дърво, било намерено от земеделеца, след което на мястото пристигнали и пожарникарите.

Властите към този момент са почнали да разпитват познати на момичето, с цел да стигнат до претекстовете за самоубийството. Тялото на студентката се намира в Съдебна медицина, където ще бъде направена аутопсия. Ако се има вяра на излизащите в Павия вестничета „ Ла Провинча павезе “ и „ Джорнале ди Павия “, следователите са уверени, че става дума за самоубийство и към този момент работят по две версии за аргументите за кончината на момичето. Първата е нещастна обич и раздяла с гадже, а втората – слаб триумф в университета очертаващо се спиране на следването и завръщане в България Студентката живеела в общежитието на висшето образователно заведение, като нейни съквартиранти я били видели за финален път там в събота сутринта. Когато вечерта тя не се връща в стаята си, разтревожените й познати звънят в полицията и чиновниците на реда стартират да я търсят. А земеделският терен с дървото, където е открит трупът на българката, съгласно медиите в Павия се намира единствено на 500-600 м от общежитието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР