Огнеборец, доброволец и областният управител на Пазарджик са сред отличените

...
Огнеборец, доброволец и областният управител на Пазарджик са сред отличените
Коментари Харесай

Огнеборец, доброволец и областен управител с отличия от “Пожарникар на годината“

Огнеборец, доброволец и регионалният шеф на Пазарджик са измежду отличените в обичайния конкурс " Пожарникар на годината ", извършен за 28-и път под патронажа на президента Румен Радив. Наградите се присъждат на чиновници, посочили храброст, мъжество и безрезервност в своята работа.



В раздел „ Превантивна активност ” победител е старши контрольор Иван Гьошев – шеф на Участъка в Ракитово. Старши контрольор Гьошев е извънредно деятелен във връзка с превантивната активност, по реализирането на планове за повишение на пожарната просвета на хората от района. Има извънреден принос при работата с децата от образователните заведения и взаимоотношението с доброволните формирования от района.



Като дейни и значими сътрудници в дейностите и взаимоотношението със структурите на националната пожарна и развиването на доброволните формирования са отличени регионалният шеф на Пазарджишки район Трендафил Величков и Стелиян Хараланов – член на Управителния съвет на „ Националната асоциация на доброволците в Република България “ и началник на непринудено формирование в град Белово.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР