Огледите на разследващите полицаи в пловдивския квартал „Гагарин”, където бе

...
Огледите на разследващите полицаи в пловдивския квартал „Гагарин”, където бе
Коментари Харесай

Свидетели с нови разкрития за двойното убийство в Пловдив ВИДЕО

Огледите на проверяващите служители на реда в пловдивския квартал „ Гагарин”, където бе осъществено двойното ликвидиране нощес, завършиха, само че прилежащите халета към момента стоят затворени, написа "Марица ".

В региона има тапицери, шлайфисти и печатница. Отворени бяха само две от пространствата, а хората са безапелационни, че в никакъв случай не са виждали съдружниците да се карат.

Огнян Брайков работи като шлайфист тъкмо против постройката, в която е осъществено убийството. „ Нищо не чух, само че при мен е доста шумно. Научих от клиент за случилото се. Обади ми се и ми вика има полиция, не ме пускат “, споделя Брайков. По думите му съдружниците се разбирали и постоянно правели барбекюта в двора.

„ Познавам ги като спокойни хора, зачерниха са две фамилии – дребният имаше дете. Не знам какво им е щукнало, от през вчерашния ден се чудя какво им е станало. Чух, че имали престъпно минало “, добави Брайков.

„ Виждала съм ги по физиономия, не е хубаво за умрелите да се приказва по този начин, само че бяха неприятни “, споделя Таня Георгиева.

45-годишният Йордан Таков е признал за убийството на Васил и Христо Ботеви, само че твърди, че то е осъществено в изискванията на самозащита.

Жертвите са бизнес сътрудници и родственици на килъра. Васил и Йордан са първи братовчеди, а Христо е племеник на Таков. Те са доставяли кафе машини от чужбина, ремонтирали ги и ги препродавали.

Следите от кървавото закононарушение към момента си личат. В склада ясно се вижда голяма локва кръв на пода. Вероятно там е лежал един от двата натрупа. Пред вратата на халето също има кървави петна и недопушена цигара.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР