Огледайте добре лявата и дясната си ръка и ако откриете

...
Огледайте добре лявата и дясната си ръка и ако откриете
Коментари Харесай

Имате ли ангелска линия на ръката си? Вижте какво означава

Огледайте добре лявата и дясната си ръка и в случай че откриете ангелската линия, чувствайте се същински късметлия, тъй като тази линия демонстрира, че сте защитени от несгоди, без значение през какви компликации преминавате.

Още от Древността хората са вярвали, че бъдещето ни е изписано върху линиите на ръцете ни. Върху лявата ръка се изписва предходният ни живот, а върху дясната ръка – нашето настояще и бъдеще.

В хиромантията обаче се пояснява смисъла и на двете ръце, като ангелската линия се счита за доста добър знак.

Ангелската линия демонстрира, че сте предпазени от висшите сили. Тази линия би трябвало да се намира наоколо до линията на живота и в случай че я имате, значи, че сте защитени от всевъзможни житейски обрати.

Малцина са хората, които могат да я открият на ръката си, само че пък тези, които я имат, са същински късметлии, тъй като ще се защитени от всевъзможни несгоди.

Ангелската линия се назовава и втора линия на живота. И не тъй като е покрай нея, а тъй като значи избавление, отбрана и мощна поддръжка.

 Ангел пазител

Тя е успоредна с линията на живота и в случай че дължината им е идентична, това значи, че през целия си живот ще бъдете закрилян от ангел страж. Понякога тя е по-къса и тогава единствено в избран интервал от живота си ще имате поддръжка от висшите сили.

Разкъсванията и плетениците по линията на живота демонстрират разнообразни бедствия, заболявания и беднотия, само че в случай че имате ангелска линия до линията на живота, ще преодолеете всички тези компликации.

Ако ангелската линия е ситуирана единствено на дясната ви ръка, това демонстрира, че имате поддръжка поради положителни каузи, които сте създали в сегашното или бъдещето, а в случай че е на лявата ръка – поддръжката е поради премеждия, които сте претърпели в предишното.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР