Огледалото преди всичко трябва да изпълнява добре своята функция. Ако

...
Огледалото преди всичко трябва да изпълнява добре своята функция. Ако
Коментари Харесай

Как да използвате огледалата правилно според Фън Шуй

Огледалото на първо място би трябвало да извършва добре своята функционалност. Ако е сложено на място, където наподобява необичайно и непрактично, това няма да способства за съхраняването на добра сила а в противен случай, ще притегли отрицателната. Четете нататък...

Според експертите по фън шуй, вярно подбраното огледало може да „ излекува ” проблеми, свързани с пространството, в което ще се намира. Огледалото може да отразява неприятната сила и да я изпрати назад там, откъдето е пристигнала. Поставено на вярното място, също по този начин може да притегли положителната силата в дома ви. Разбира се, най-важното е да употребявате огледалата вярно. Ако не се погрижите за това, вместо успокоение, те ще внесат в стаята чувство за безпокойствие и безпорядък.
Огледалото има две лица: по какъв начин възприемаме личния си външен тип
Една жена, колкото и да добре да е поддържана, все е недоволна от външния си тип, даже всички в близост да ѝ вършат похвали. И по този начин,...
Прочети повече
Близо до входната врата, само че...

Не забравяйте да закачите огледалото покрай входната врата. В никакъв случай обаче не би трябвало да бъде против нея. Защото, в случай че го окачите на това място, удобната сила Чи ще бъде изтласкана зад прага и няма да влезе в къщата ви. Но това не е всичко. Огледалото, ситуирано на това място, също може да изненада гостите, влизащи в къщата. Защо? Това е просто, ще се сътвори илюзията за пространство и ще ги подведе. И те към този момент са единствено на крачка от неприятните страсти, които ги съпътстват на входа на дома ви. Също по този начин, не окачвайте огледала от дясната страна на помещението.  

" Не " за мозайките

Избягвайте окачването на огледала в пространства, състоящи се от няколко по-малки детайла, огледални плочки и мозайки. Също по този начин гледалото би трябвало да е задоволително огромно, с цел да не ви отрежете главата или раменете, когато го гледате. Ако се погледнете в такова огледало, ще получите усещането за празнина. При липса на огромно огледало, не се опитвайте да компенсирате това с няколко по-малки. Усещането, че сте разрушени на части които биха ви съпътствали, до момента в който се гледате в няколко дребни огледала по едно и също време, може да ви провокира безпокойствие.

Огледало в спалнята - да или не?
Поставете огледала на тези места вкъщи и ще привлечете шанса
Огледалата са неизменимата част от интериора на всеки дом. Но е извънредно значимо те да се слагат на вярното място, с цел да се създа...
Прочети повече
Не оставяйте огледалото " да виси " " пред леглото ви. Виждайки отражението си, до момента в който лежите в него, ще ви попречи да се отпуснете и ще сънувате кошмари през нощта! Най-добре е въобще да не окачвате огледало в спалнята. Желанието да се видиш в него няма да е удобно за усмиряване. Ако обаче тази стая се употребява и като дрешник, не забравяйте да покриете огледалото най-малко през нощта. Друга концепция е да го поставите отвътре на вратата на дрешника.

Какво друго да запомните?

Забранено е слагането на огледала освен против входната врата, само че и против прозорците. По този метод ще нарушите потока на позитивната Чи сила. Също по този начин не би трябвало да ги окачвате пред други огледала. Отражението им вътре в тях ще похаби положителната сила.

Поставете огледалата на такива места, че да отразяват красиви гледки и предмети на отсрещната стена. По този метод ще активирате лечебната мощ на Чи силата на майката природа.

 
Ако изречете тези изречения пред огледалото, ще имате шанс
От антични времена на огледалата се приписват специфични свойства. Всеки ден заставаме пред огледалото с друго въодушевление. Но с цел да прочие..
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР