Огледалните дати винаги имат особена сила. Това са дни с

...
Огледалните дати винаги имат особена сила. Това са дни с
Коментари Харесай

Днес е 07.07. - вълшебната Огледална дата, която изпълнява желания

Огледалните дати постоянно имат особена мощ. Това са дни с необикновена сила, която носят и подаряват шанс на хората. В подобен ден всеки има опция да сбъдне фантазията си.

Тези дати всекидневно са мощно енергийни дни, в които е потребно да се правят разнообразни ритуали, да се стартира нещо ново и,разбира се, да се изпълнят нашитя най-съкровени стремежи. Ето за какво 7 юли е превъзходен ден за слагане на нови цели и задания!

В нумерологията седмицата се счита за божествено число, затова се смята за главното и най-мощното число. Това число е проницателно. То е страж на тайните и се интересува от духовния свят на индивида.

Тъй като 7 е духовно число, е значимо през този ден да се обърнете към вътрешния си свят, да се издигнете над материалното, да слушате гласа на сърцето си. В днешния ден ще се сбъдват единствено най-искрените ви стремежи.

Вижте по-долу какво би трябвало да вършиме през днешния ден, с цел да улесните сбъдването на фантазиите си!
Огледалната дата 07.07. - ето по какъв начин през днешния ден да сбъднете желанията си 4 фотоси  Огледалната дата 07.07. - ето по какъв начин през днешния ден да сбъднете желанията си  Огледалната дата 07.07. - ето по какъв начин през днешния ден да сбъднете желанията си  Огледалната дата 07.07. - ето по какъв начин през днешния ден да сбъднете желанията си  Огледалната дата 07.07. - ето по какъв начин през днешния ден да сбъднете желанията си
Още:
Мнението на нумеролизи и ясновидци за ковид: по кое време пандемията ще остане зад тила ни? 3-те зодии, които постоянно намират същинската обич Какво вършат другите зодии, когато останат сами Мръсните секрети на зодиите Изчисли тибетската си зодия Кой е идеалният плод за твоята зодия Двете зодии с минимален късмет за сполучлива връзка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР