Огледалните дати в годината са малко, но те не носят

...
Огледалните дати в годината са малко, но те не носят
Коментари Харесай

Астроложката Aлена със страшно предупреждение към младоженците

Огледалните дати в годината са малко, само че те не носят фамилно благополучие. Не е редно браковете да са в събота поради деня на Сатурн и на мъртвите, само че може да се подписват след 17.00 часа. Това уточни астрологът Светлана Тилкова - Алена във връзка упования взрив на сватби тази събота - 10.10.2020,

Десетки двойки в цялата страна ще се венчаят на тази дата. Повечето са избрали деня, тъй като се надяват огледалната дата да им донесе шанс. Според тях единицата е ново начало.

Присъствието на двойките в годината пък също имало щастлива роля, разясняват влюбените. Числото две е подчинено на Венера - Богинята на любовта.

Поне 17 влюбени двойки ще се венчаят в Бургас. Те са на възраст от 25 до 56 години. Освен от Бургас, младоженци има и от Малко Търново, Созопол, Карнобат, Варна и Стара Загора. Всички сватбени ритуали ще се състоят в Културен център “Морско казино”.

“Датата за женитба се дефинира според датите на двамата партньори”, изясни Алена. Тя подсети, че е наложително да са отпадали съдбовните забрани за брак и на двамата младоженци, в случай че са имали такива.

По думите є всички дни от седмицата, без събота, са подобаващи за брак, само че най-хубавите са петък ден на Венера, и неделя - ден на Слънцето.

COVID-19 не плаши влюбените



Въпреки че коронавирусът напълно понижи сватбените тържества, датата 10.10.2020 притегля младоженци, настояват ритуалчици от Шумен.

Часове за няколко тържествени ритуала са непокътнати на Паметник “Създатели на българската държава” над Шумен идната събота.

15 влюбени двойки са избрали 10 октомври 2020 година, с цел да си кажат “Да” и дружно да продължат живота си, сочи и справката на дирекция “Гражданска регистрация и административно обслужване” (ГРАО) в Община Стара Загора.

През последните години най-предпочитаната дата за заричане във честност е била 18 август 2018 година, когато са се бракосъчетали 21 двойки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР