Оглавяващият Националната служба за охрана генерал-майор Данчо Дяков, заяви пред

...
Оглавяващият Националната служба за охрана генерал-майор Данчо Дяков, заяви пред
Коментари Харесай

Шефът на НСО: Ползването на специален режим на движение ще бъде не практика, а изключение

Оглавяващият Националната работа за защита генерал-майор Данчо Дяков, съобщи пред медиите, че вследствие на последните неточности, които са позволени с коли на службата, по негово предписание, използването на специфичен режим на придвижване ще бъде не процедура, а изключение и по преценка на началника на екипа.

Той добави, че от НСО позволяват неточности, само че те са взети под внимание и сега завършват инспекциите по тези случаи, като хората, които са направили нарушавания, ще бъдат осъдени, съобщи Българска телеграфна агенция.

Ген. Дяков означи още, че през изтеклите осем месеца в НСО е била осъществена оптимизация и 3% от персоналния състав си е тръгнал "с чест и достолепие ". По думите му има проекти идващите три години тази оптимизация да продължи, както и ще се увеличи професионализмът на чиновниците в структурата.

Началникът на НСО участва през днешния ден на церемонията "Полицай на годината 2018 " и връчи премия от името на службата на комисар Любомир Костадинов, зам.-началник на отдел "Пътна полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР