Огласените лично от служебния финансов министър Росица Велкова преди близо

...
Огласените лично от служебния финансов министър Росица Велкова преди близо
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ще я има ли Лев Инс след Трактора?

Огласените персонално от служебния финансов министър Росица Велкова преди близо година – на 27 септември 2022 година, проблеми за милиони на застрахователната компания " Лев Инс " са най-вероятната причина за атентата против Алексей Петров. Въпросът на деня е ще я има ли нея и след него. Тази година " Лев Инс " се похвали с над 250 милиона лв. осъществена застрахователна награда, което е връх за сдружението.

Връзката сред убития Петров и " Лев Инс " стана обществено доказана, откакто в изявление за нет-канала " Цанов напред и нагоре " хакер описа за заканите, отправени към него от някогашния чиновник в ДАНС след източване на информация от сдружението. А компанията се управляваше от може би най-близката до него дама - Мирослава Спасова, която също е простреляна и сега се бори за живота си. Последвали са още закани от Алексей Петров след излъчването на изявлението.

Според източници на Lupa.bg, въздействието, което е имал Алексей Петров в " Лев Инс ", е голямо. На процедура той е управлявал застрахователното сдружение и е взимал решенията еднолично, макар че съдружници са израелски компании и официално има техни представители в директорския ръб.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР