Ogilvy Group България разширява групата си с още една медийна

...
Ogilvy Group България разширява групата си с още една медийна
Коментари Харесай

Ogilvy Group България става оснoвният локален партньор на световния лидер в маркетингoвите комуникации WPP

Ogilvy Group България уголемява групата си с още една медийна компания с марката Wavemaker, който сплотява световните бизнеси на MEC и Maxus, и оперира на българския пазар oт началото на тази година. Така Ogilvy Group България към този момент има всички медийни лицензи на Group M - най-голямата медийна група в света, и става главният местен сътрудник на WPP. Като част от тактиката за разгръщане на бизнеса си, Ogilvy Group започва и стратегическо партньорство с българската организация Knoway за услуги, свързани с creative, digital marketing и production.

„ Придобиването на лиценза на Wavemaker и съдействието с Knoway са стъпки от дълготрайната ни тактика за диверсифициране на риска, целяща да подсигурява растеж на групата като цяло в една несигурна и бързо изменяща се среда. Благодарение на фирмите си с без значение потребителско портфолио, ние приключваме 2017 с 29% растеж и оборот от 56 млн. лева ”, споделя Екатерина Тупарева, основен изпълнителен шеф и притежател на Ogilvy Group България.

„ Ръстът на медийния ни бизнес постанова разгръщане на групата и в посока основаване на от ден на ден и все по-качествено, тясно таргетирано и атрактивно наличие, което дава все по-добри резултати в бързо разрастващата се цифрова среда. Затова стартираме и стратегическо партньорство с Knoway – една от най-успешните и устойчиво разрастващи се организации с цифров профил на локалния пазар. Убедени сме, че дружно с тях ще можем да предложим още повече работещи решения за нашите клиенти ”, прибавя още тя.

Към момента Ogilvy Group България включва oсем компании: Ogilvy&Mather Advertising, Ogilvy Action, Ogilvy PR, Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Metric DS и Intomedia. Всяка от организациите има характерен опит и експертиза, които запълват портфолиото на групата в областта на маркетинга и връзките.

Сред клиентите на групата в България са Mtel, Kaufland, Unicredit Bulbank, Procter & Gamble, GSK, Unilever и oще над 60 марки, като 30% от тях са водачи на пазара в съответния отрасъл.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР