Ogilvy Group България представи новата медийна компания с бранда Wavemaker,

...
Ogilvy Group България представи новата медийна компания с бранда Wavemaker,
Коментари Харесай

Ogilvy Group България представи новата медийна агенция Wavemaker

Ogilvy Group България показа новата медийна компания с марката Wavemaker, която е част от най-голяма група за медийно обмисляне в света GroupM. Тя е нов бранд в портфолиото на GroupM, част от най-голямата информационна група в света WPP, и сплотява световните бизнеси на организациите MEC и Maxus. С лиценза за Wavemaker Ogilvy Group България става главният местен сътрудник на WPP.

Управлението на новата организация се поема от Владимир Стоилов, дълготраен кадър на Ogilvy Group Bulgaria, който ще развива компанията, стъпвайки на 12-годишния си опит на българския медиен пазар и световните познания и нововъведения, до които дава достъп най-голямата група от медийни организации в света.

 Владимир Стоилов
Владимир Стоилов

" Като най-голямата компания за ръководство на медийни вложения, ние носим отговорност за всяка трета реклама, която доближава до аудиториите във всички точки на земното кълбо ", споделя Гавин Дюк, GroupM CEO за Централна и Източна Eвропа, който дойде в България за представянето на новата организация.

Екипът оперира с марката Wavemaker на българския пазар oт началото на 2018 година и към този момент обслужва редица световни и местни клиенти, измежду които DM, Lavazza, Skechers, Edgewell и Kаrcher. Сред клиентите на групата в България са Mtel, Kaufland, Unicredit Bulbank, Procter & Gamble, GSK, Unilever и oще над 60 марки, като 30% от тях са водачи на пазара в съответния отрасъл.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР