огато БСП отсъстваха нерегламентирано от парламента, получаваха възнаграждения. Това каза

...
огато БСП отсъстваха нерегламентирано от парламента, получаваха възнаграждения. Това каза
Коментари Харесай

Лъчезар Иванов: От БСП взеха пари и за бойкота си на парламента

огато Българска социалистическа партия отсъстваха нерегламентирано от Народното събрание, получаваха хонорари. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ доцент Лъчезар Иванов в имитация към Корнелия Нинова по време на дебата за замразяването на депутатските заплати по време на изключителното състояние, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

" Когато вие отсъствахте нерегламентирано от Народното събрание и бойкотирахте Народното събрание, вие получавахте заплащане. " Ха-ха-ха " - има информация в счетоводството какъв брой пари сте взимали за никакъв труд. Втори въпрос - по какъв начин 28-годишна госпожица извади 70 хиляди $, когато хората работеха в Либия по 5-6 години и печелеха по 10 хиляди $. Как вие на 28 години извадихте с труд тези 60 хиляди $ и лишихте доста служащи от опцията да вземат участие в приватизацията ", сподели още Иванов.

Той попита по какъв начин Българска социалистическа партия са дали своят вот Закона за изключителното състояние. " Добре сте си написали там в айпадчето изявлението, само че тук когато заставаме пред хората и приказваме с " Аз " и " Ние ", желая да кажете какъв брой се катерехте на раменете на вашите приятели, с цел да се изкачите тук и да давате морална оценка на тук присъстващите ", съобщи още Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР