Огънят при вчерашния пожар в автосервиз в Бургас е пламнал

...
Огънят при вчерашния пожар в автосервиз в Бургас е пламнал
Коментари Харесай

Причината за пожара в Бургас: Огънят пламна при работа с газова горелка

Огънят при вчерашния пожар в автосервиз в Бургас е горящ при работа с газова горелка. Изгорели са и прилежащите халета, а вредите са за хиляди левове.

„ С газова горелка се нагряваше един детайл, който беше на земята - оттова потегли всичко. Много бързо се разрасна огънят. Докато сваря да се съблека, тъй като и аз започнах да пламтя , всичко беше тръгнало към този момент “, споделя пред Българска телеграфна агенция Яни Котаков, наемател на хале в промишлената постройка на ул. „ Крайезерна “ в Бургас, в което нощес избухна огромен пожар.

Мобилна станция ще замери има ли замърсяване на въздуха

Помещението от близо 200 квадрата е изгоряло изцяло . В него са се правили поправки на коли. Вътре е имало коли на клиенти и техника. Щетите са за над 100 000 лв..

Изцяло изпепелени са и други халета и дърводелски завод. По сметки на наемателите им вредите в тях също са на стойност стотици хиляди левове. Всички те настояват, че нямат застраховки на пространствата.

Няма потърпевши, огънят е овладян

Пламен Карашев, наемател на помещение, в което също се правят автомонтьорски услуги сподели, че притежател на цялата промишлена постройка е бизнесдама от София. Неговият обект не е обиден от огъня.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР