Огънят е в кръвта й. Жана Бергендорф се чувства прекрасно

...
Огънят е в кръвта й. Жана Бергендорф се чувства прекрасно
Коментари Харесай

Жана Бергендорф: Аз съм много първичен и емоционален човек - може би това стряска хората

Огънят е в кръвта й. Жана Бергендорф се усеща прелестно в разгара на лятото с нова ария и доста идни планове, за които твърди, че ще ни изненадат. Пред камерата тя разкри за протичащото се към нея, за сложните връзки и за моментите, в които клюките могат да принудят човек да си вземе отмора даже и от това, което най-вече обича да прави.

Жана Бергендорф пуска новата си ария Unpredictable след дълга отмора от сцената и както тя самата споделя пред нас, проектите й за лятото са да живее с музиката. Вече е била на море, хванала е страховит загар и мисли скоро още веднъж да отиде.

Вярва, че всеки един човек, без значение от възрастта му, преоткрива себе си в една ария и в един текст. Ако нейната ария успее да го допре, за нея ще бъде голямо наслаждение и чест. А в новия й план се пее за една непредсказуема жена.

Снимка: Евгений Милов

В изявлението Жана дава отговор на доста въпроси като насилието над дами, по какъв начин спекулациите към името ти могат да се отразят, какво мисли за Саня Армутлиева, за какво участниците и спечелилите в днешните музикални формати не всеки път съумяват да пробият. А коя ли е мечтаната й колаборация и какви са проектите й?

Жана за насилието над дамите

Жана Бергендорф поддържа акцията срещу насилието над дами на модела Ивелина Чоева, откакто тя самата се е намирала в такава обстановка. Ежедневно срещаме толкоз доста хора и не знаем, даже и не подозираме, каква е тяхната история. Всички имат право да живеят щастливо и когато в нечий живот участва принуждение, би трябвало да му се помогне. Затова е добре да се дава публичност на сходни тематики.

Снимка: Евгений Милов

Жана за работата си със Саня Армутлиева

Въпреки че Станислава Армутлиева отхвърли предлагането на Слави Трифонов тя да бъде министър на културата, не пропуснахме да попитаме Жана какво мисли за това, откакто години наред е работила с нея. Певицата счита, че Саня Армутлиева е способна да се оправи с всичко, с което се захване: " В нейния живот, в нейното битие няма не мога. "

Вижте какво още показа Жана Бергендорф във видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР