Огънят е избухнал във фургон в местността Странето“ в землището

...
Огънят е избухнал във фургон в местността Странето“ в землището
Коментари Харесай

Арест За Родителите На Децата, Които Загинаха В Пожара В Село Шума!

Огънят е избухнал във фургон в местността „ Странето “ в землището на годечкото село Шума към 20.33 часа. Двете деца - 2-годишно момиченце и 12-месечно момченце, са били оставени във фургона сами.

Незабавно на място са изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ, само че децата са починали.

По първични данни, огънят е тръгнал от печка на твърдо гориво. Газова бутилка във фургона не е открита. За период до 24 часа са арестувани родителите на децата, които по време на случая са били отвън фургона.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 116 от Наказателния кодекс - за ликвидиране. Процесуално-следствените дейности не престават под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура.

Пред Нова телевизия кметицата на село Шума Йорданка Андреева заяви, че родителите на починалите деца са кравари, а фамилията е пристигнало в селото едвам преди три седмици. По думите на Андреева, майката и бащата са били отвън постройката по време на случая, тъй като са доили кравите.

Лекарят от екипа на " Спешна помощ " Атанас Делистоянов, който е дошъл на мястото на нещастието, съобщи, че не е можело нищо да се направи.

" Беше покруса. Не можехме да разберем кое е момченцето и кое е момиченцето. Майката сподели, че нещо се е запалило, че нещо е гръмнало. Бащата беше много депресиран, наложи се да му слага успокоително ", добави незабавният доктор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР